• sách từ điển cây thuốc việt nam GS Võ Văn Chi

 • sách từ điển cây thuốc việt nam GS Võ Văn Chi
   • Số trang: 3000
   • Nhà xuất bản: nxb y học
   • Tác giả: Giáo sư Võ Văn Chi
    Giá thị trường: 1,500,000 đồng
    Giá bán: 1,350,000 đồng (Chỉ còn 1 Ngày)
    Tiết kiệm: 150,000 đồng
   • Miễn phí vận chuyển trên toàn quốc
   • Giao hàng sau 30 phút ở HN và TP HCM
   • Đặt hàng tại Hà Nội: 0937 828.186
   • Đặt hàng tại Sài Gòn: 0924.914.918
   • Đặt hàng Toàn Quốc: 0964.988.945

  sách từ điển cây thuốc việt nam

  từ điển cây thuốc việt nam do GS Võ Văn Chi biên soạn

  Sách từ điển cây thuốc Việt Nam của giáo sư Võ Văn Chi là tác phẩm có giá trị cao không những ở mặt thực vật của các cây thuốc, mà còn có ý nghĩa về sử dụng nguồn tài nguyên quý giá này ở nước ta. từ điển cây thuốc việt nam GS Võ Văn Chi là một kho tư liệu quí giá cho các nhà nghiên cứu về thực vật học, hóa học cây thuốc và những người làm về lĩnh vực Y Dược học cổ truyền.

  Bộ sách từ điển cây thuốc việt nam được phân bố làm hai phần:

  Phần thứ nhất – Phần Đại cương

  Tác giả giới thiệu cách nhận biết về cây cỏ, về dạng cây, các bộ phận của cây, phân loại các cây và việc sử dụng các loại cây cỏ nói chung để làm thuốc trị bệnh. Ngoài ra, tác giả sách từ điển cây thuốc vn còn giới thiệu về tính năng dược vật theo Y học cổ truyền, các nhóm hoạt chất chính của cây thuốc, các bộ phận dùng làm thuốc, tính chất trị bệnh, cách trồng và thu hái, bảo quản, bào chế thành các dạng thuốc thường dùng.

  Phần thứ hai – Cây thuốc mọc hoang và được trồng ở Việt Nam

  Ở phần này, sách từ điển cây thuốc việt nam Tác giả đã sắp xếp các cây thuốc theo vần A, B, C… Ở mỗi một cây thuốc đều có các hình vẽ chính xác để minh họa. Ngoài ra, sau mỗi một đến hai vần của các cây thuốc, lại có các ảnh mầu của các cây thuốc đó, giúp độc giả, có thể dễ dàng nhận biết các cây thuốc mà mình muốn tìm hiểu.

  sách từ điển cây thuốc việt nam GS Võ Văn Chi

  sách từ điển cây thuốc việt nam

  Giá bán: 1.350.000 đồng/cuốn

  Với cách sắp xếp như vậy, chúng ta, có thể tìm thấy được số cây thuốc ở mỗi vần, ví dụ vần A, 9 cây, vần B, 241 cây, vần C, 481 cây, vần D, 192 cây… Vần T, nhiều nhất, tới 542 cây, vần Y, ít nhất, 2 cây. Trong sách số cây thuốc lên tới con số 3107, một con số khá lớn, đáp ứng được mức độ nhất định về việc tra cứu các cây thuốc, mà độc giả muốn tìm kiếm cho đề tài nghiên cứu cũng như việc vận dụng các cây thuốc, vị thuốc vào việc trị bệnh cho bản thân hoặc các phương thuốc cho điều trị, cũng như cho sản xuất.

  - sách từ điển cây thuốc việt nam rất dễ dàng tra cứu, ngoài việc sắp xếp các cây thuốc theo vần, sách còn có các bảng để tra cứu theo tên Việt nam và tên La tinh.

  - Tên La tinh, được viết tới các loài trong Chi. Do đó, việc cung cấp các thông tin về cây thuốc, khá phong phú, và độ chính xác, có tính chất thuyết phục. Ví dụ về cây Giổi, có các loài: giổi găng Manglietia, giổi nhung Paramichelia, Giổi tanh Michelia, Giổi trai Clausena. Tương tự, thuộc loại cây Găng, cũng có tới 13 loài: Găng bọc, găng bọt, găng chum, găng cơm, găng gai, găng gai cong, găng hai hạt, găng nhung, găng nước, găng trắng, găng trâu, găng vàng, găng Nam Bộ.

  - Tên Việt Nam của mỗi cây thuốc, cũng được giới thiệu theo nhiều tên khác nhau, có các tên phổ thông, thường gọi, lại có các tên của các vùng miền, các dân tộc khác nhau, tạo điều kiện cho việc xác định tính đúng của cây thuốc, mà mình muốn tra cứu.

  - Nội dung giới thiệu của một cây thuốc, được sắp xếp rất hợp lý: tên Việt Nam, tên Latinh (gồm tên chi, loài, họ), mô tả, nơi sống, cách thu hái, bộ phận dùng, thành phần hóa học chính, tính vị, tác dụng, công dụng.

  - Có hình vẽ và ảnh mầu, đối chiếu giữa các loài cây thuốc với nhau.

  Trong cuốn sách từ điển cây thuốc việt nam Ngoài các phần giới thiệu về cây thuốc, tác giả còn dành một số trang in, giới thiệu về các công trình đã công bố của mình, từ 1961 đến 1994. Trong, đó, mỗi năm, có từ 1 đến 2 công trình. Từ 1973 đến 1993, số công trình của tác giả, trong mỗi năm, là 5 công trình. Do đúc kết từ các công trình nghiên cứu khoa học, kết hợp với các kinh nghiệm được tổng kết trong thực tế, ý nghĩa về mặt khoa học của tác phẩm, càng được nâng cao, đặc biệt là các kinh nghiệm chữa bệnh của các cây thuốc trong dân gian của các vùng miền, các dân tộc trong cả nước

  Mời các bạn theo dõi thêm cuốn sách

   

  sách vidal việt nam năm 2015

  Vidal việt nam mới nhất

  VIDAL VIỆT NAM 2015 là sách nhập khẩu liệt kê các thông tin về dược phẩm được dùng để tham khảo chéo với MIMS Vietnam 2015 nhưng không dùng để đánh giá các loại chế phẩm.

  Phần biên soạn trong sách vidal việt nam năm 2015 ( từ điển y dược học ) này được thực hiện một cách độc lập, cơ bản dựa trên y văn và các thông tin đã được phê chuẩn. Các thông tin này có thể thay đổi từ quốc gia này sang quốc gia khác tùy theo các yểu cầu về luật lệ của từng nước. Các thông tin sản phẩm được ban biên tập chúng tôi biên soạn và được công ty dược phẩm thông qua. Dù có nhiều cố gắng trong việc biên soạn và kiểm tra các thông tin trong VIDAL VIỆT NAM 2015 nhằm đảm bảo các thông tin được chính xác và có giá trị đến thời điểm xuất bản; nhà sản xuất, ban biên tập sẽ không chịu trách nhiệm về giá trị lưu hành tiếp tục của các thông tin hoặc bất kỳ sai sót nào trong lần xuất bản này phát sinh do sơ suất hoặc do nguyên nhân khác, hoặc cho bất kỳ hậu quả nào xảy ra. Việc thêm vào hoặc loại ra bất kỳ sản phẩm nào không có nghĩa rằng nhà xuất bản ủng hộ hoặc bác bỏ việc sử dụng thuốc đó nói chung hoặc trong bất kỳ lãnh vực đặc biệt nào. Khi cần, quý vị có thể liên hệ các nhà sản xuất hoặc công ty phân phối sản phẩm để tham khảo thêm các thông tin chi tiết khác.

  sách vidal việt nam năm 2015
  ảnh bìa sách vidal việt nam năm 2015

  Giá bán: 550.000 đồng

  Nhà xuất bản, ban biên tập cũng tuyệt đối không nhận bất kỳ trách nhiệm pháp lý nào của bất kỳ ai đối với bất kỳ tổn thất, mất mát, tử vong, tổn thương hoặc hậu quả nào khác, bằng bất kỳ cách nào, bởi bất kỳ ai do cách sử dụng dựa vào thông tin trong dược điển này.

  sách mims pharmacy việt nam 2015 không chỉ là một tài liệu hữu ích cho cán bộ y tế, thỉnh thoảng cần tra cứu để nắm lại thật chính xác những điều đã học trước đây, mà mims pharmacy 2015 còn là một công cụ để các cơ quan y tế từ phòng khám bệnh đến nhà thuốc dựa vào đó cung cấp đầy đủ thông tin về thuốc cho người dân, cho người bệnh.

  sach-mims-pharmacy-viet-nam-2015-cam-nang-nha-thuoc-thuc-hanh-moi-nhat

  sách mims pharmacy việt nam 2015

  Giá bán: 420.000 đồng

  Mỗi lần tái bản, sách mims pharmacy việt nam 2015 luôn luôn được bổ sung những tư liệu mới xuất phát từ kinh nghiệm sử dụng thuốc ở các nước và ở Việt Nam. Đồng thời, những thuốc mới vừa được phép đưa ra thị trường cũng được cập nhật, làm phong phú thêm lượng dược phẩm có trên thế giới, góp phần tăng cường khả năng của điều trị học.

  NHÀ SÁCH TÀI CHÍNH
  Đặt mua sách liên hệ:
  - tại Hà Nội: 0937 82 81 86 ( giao hàng tận nơi sau 30 phút )
  - tại Sài Gòn: 0924 914 918 ( giao hàng tận nơi sau 30 phút )
  - tại Các tỉnh khác: 0964 988 945 ( giao hàng sau 12 tiếng làm việc )
  nguồn: biểu thuế xuất nhập khẩu
  (MIỄN PHÍ VẬN CHUYỂN TẬN NƠI TẤT CẢ CÁC ĐƠN HÀNG)
  professional home work ghostwriter websites for college professional article review writer for hire for college popular creative writing editing website uk custom critical thinking ghostwriter sites us bibliography ghostwriters site ca popular movie review ghostwriting site gb top thesis proposal writers services online professional curriculum vitae editing websites for masters top personal essay editing service uk custom problem solving ghostwriting service uk urban legends in maryland iron jawed angels summary write me best critical essay on donald trump help with education dissertation results custom course work writing sites for masters top thesis statement writer sites for phd pay for my theater studies dissertation esl cover letter editing service online personal statement editing for hire professional thesis statement ghostwriting websites online help with my top phd essay on hillary clinton help with world affairs article esl argumentative essay ghostwriter service gb professional dissertation methodology editing site for phd dramatic irony in the scarlet letter my last duchess analysis professional presentation ghostwriters services gb pay to do psychology business plan buy accounting dissertation results top descriptive essay editing for hire write me cheap analysis essay on civil war top movie review editor services for phd popular expository essay proofreading website gb custom literature review writers service online cheap presentation ghostwriter service help with top argumentative essay on founding fathers article review ghostwriters services ca custom report writers sites gb imagery in beowulf movie review writing services usa popular college essay ghostwriters website uk cheap university dissertation methodology popular presentation writer website usa trigonometry writer website cheap application letter writers website for phd top mba essay ghostwriter site ca gun control speech outline custom reflective essay ghostwriting sites for mba pay to do custom phd essay on donald trump do my esl university essay on pokemon go esl reflective essay writer website us theme of the catcher in the rye best critical analysis essay editing websites us dissociative identity disorder essay pay for professional academic essay on trump write esl personal essay on trump cheap letter editor site online cheap school essay proofreading for hire for masters thesis proposal editing site online professional dissertation chapter editing website custom paper proofreading site online professional thesis ghostwriting services for school esl custom essay writing sites us best term paper writer site ca calpurnia to kill a mockingbird help with my custom academic essay online top dissertation ghostwriting site ca popular creative essay ghostwriter site usa a visit to grandmothers romanticism in music school editor sites ca professional paper writing website gb help with my top essays online esl mba essay editor for hire usa custom term paper writers service for college esl thesis statement editor websites for college custom thesis writers services uk pay to get professional best essay on usa esl thesis statement ghostwriters site au custom creative essay ghostwriting websites au professional scholarship essay ghostwriter services au custom presentation writer websites for school puritans vs indians best analysis essay on usa best business plan writing for hire for phd popular analysis essay writing website for school custom dissertation introduction editor sites us top book review editing site au buy english cv write my geometry dissertation coal audre lorde analysis pay for my professional personal essay on presidential elections esl admission essay ghostwriting service for school best dissertation methodology ghostwriting services usa curriculum vitae editor website au marriage is a private affair story top definition essay editor service for phd cheap assignment editing for hire au help writing marketing home work top application letter writers sites au professional dissertation abstract writing for hire us best essay ghostwriting for hire au gary from remember the titans top scholarship essay writers websites gb best university rhetorical analysis essay help pay to do medicine essay pay for statistics problem solving custom school essay editor service for phd cheap assignment editor website usa buy zoology report professional college essay on shakespeare john proctor the crucible movie best resume proofreading site for school rhetorical analysis essay editing services ca esl dissertation hypothesis writer websites gb cheap reflective essay writing service for mba rowing the bus top school blog topics cheap best essay ghostwriter site top creative writing ghostwriters service for masters blog post ghostwriters sites au popular dissertation proposal editor for hire for masters cheap thesis statement editor site for school help with esl dissertation top admission paper writing websites for masters popular paper proofreading sites for college esl admission paper editor websites best cheap essay editing sites us best resume ghostwriting websites au top speech editor site online cheap bibliography ghostwriter websites usa popular persuasive essay writer sites for mba last chance in texas popular critical thinking ghostwriter site ca popular course work writer websites au resume writers website au professional analysis essay writers site online buy communication admission essay esl academic essay writers websites au top argumentative essay writer for hire uk best thesis proofreading website au cheap definition essay writing services uk cheap bibliography editor website for school top best essay ghostwriting service for mba top speech writing websites for school vladimir lenin beliefs cheap argumentative essay editing website for phd top term paper editor websites for university help with my journalism blog post poetry writer services write my esl persuasive essay on usa custom thesis proposal ghostwriting sites gb best dissertation introduction ghostwriting sites for college professional school essay proofreading website for university jean baptiste lamarck biography top speech ghostwriting services online custom persuasive essay editor websites for phd professional college essay writers service usa best movie review writers services online popular expository essay editor sites for college help with my cheap scholarship essay online religious studies essay ghostwriting website pay for descriptive essay on hillary clinton dissertation conclusion writing sites uk popular speech ghostwriters service for masters help with zoology personal statement popular critical thinking writing services ca help me write history thesis letter writer website cheap critical analysis essay ghostwriter websites for mba order trigonometry literature review esl literature review ghostwriters websites best masters cv assistance best literature review ghostwriter websites for university esl homework ghostwriting sites online top essay editor website for mba esl ghostwriters websites usa cheap biography writing site uk cheap dissertation writer sites gb popular masters essay writing sites online top case study ghostwriters sites au pay for my esl college essay on civil war esl mba phd essay examples top phd essay writing sites au popular best essay writers websites us top application letter writer services usa custom article ghostwriters websites uk custom phd personal statement samples popular book review writer websites definition writers sites online the end of macbeth geometry essay writing sites cv ghostwriters websites us esl editor website professional phd rhetorical analysis essay assistance ambush by tim obrien popular mba school essay topics cheap homework ghostwriter websites for mba custom problem solving editing site online professional article writing site us custom dissertation methodology editing site for mba ethan frome author custom essay writing website gb type my communication dissertation chapter top book review ghostwriters for hire gb type my ancient civilizations dissertation conclusion allusions in great gatsby pay to do popular argumentative essay on hillary clinton popular dissertation introduction editing websites gb shakespeare studies essay editing sites top literature review writers services online help with my best college essay on donald trump custom thesis statement ghostwriter site for school help with my popular descriptive essay online custom article review writers services for masters popular blog post writers website gb custom argumentative essay ghostwriting site usa pay for top personal essay on presidential elections write my popular critical essay on founding fathers popular thesis statement ghostwriter site online custom masters essay writers site gb popular dissertation conclusion writing websites for college cheap annotated bibliography ghostwriters services us type my nursing admission paper top blog post editing for hire online order world affairs content popular article editing site for mba custom dissertation introduction writers websites top custom essay editing services usa professional thesis statement ghostwriters services for university zora neale hurston colored me esl thesis editing service usa help writing social studies article esl dissertation introduction proofreading site for phd top report writing site uk best article review ghostwriters for hire for masters custom phd essay editing sites for school cheap essays proofreading service ca esl school essay writing site usa type my esl custom essay on shakespeare professional college dissertation abstract sample cheap phd essay writers site for phd cheap university essay editor services for phd help with science assignment custom masters essay writers website for college popular masters essay writers website usa best movie review ghostwriter website for college pay to do esl research paper online top critical essay writing services au cheap problem solving editor site for college popular home work editing sites for mba popular homework ghostwriters site gb popular admission essay ghostwriting site for mba top phd essay editor website for masters popular term paper ghostwriters sites us cheap admission paper ghostwriting sites for phd cheap literature review proofreading sites us write my cheap admission essay on civil war biography writer for hire uk top resume editor service online custom personal statement editing site for mba best phd rhetorical analysis essay sample cheap literature review writing services us custom thesis statement writers website for mba popular dissertation introduction writers sites for university professional critical essay writer site for phd professional critical essay ghostwriting service persuasive speech fast food popular phd essay ghostwriter site order top school essay on brexit top book review editor website au top papers writers for hire gb cheap blog ghostwriters sites uk professional critical thinking writing service usa esl mba papers samples order women and gender studies paper buy professional cheap essay on brexit cheap speech writers sites for school professional dissertation ghostwriters service for mba esl rhetorical analysis essay writing sites for university top academic essay writing service us custom article proofreading website ca custom personal statement ghostwriters sites esl critical analysis essay writing for hire online popular article ghostwriters sites gb popular personal essay proofreading services for masters write botany dissertation methodology cheap best essay proofreading services uk best creative writing ghostwriter service uk help me write custom essay on trump custom descriptive essay ghostwriting sites cheap masters problem solving example esl masters essay writers sites for mba best critical essay editor services for phd help with custom best essay on hillary top argumentative essay ghostwriters services usa popular custom essay ghostwriters for hire custom bibliography writing sites au best dissertation hypothesis editing websites us academic ghostwriter services ca top research paper editor site us custom analysis essay writing sites esl article review editor for hire us what are your goals in life essay write me zoology dissertation esl dissertation methodology ghostwriters service for school professional admission essay editing service online cheap annotated bibliography ghostwriters website us cheap expository essay ghostwriter websites au esl curriculum vitae ghostwriter websites for college help writing criminal law dissertation introduction popular expository essay writers services us top dissertation proposal proofreading site for mba relationships in othello cheap business plan editor service popular problem solving ghostwriters for hire popular dissertation proposal editor site esl book review proofreading website au order esl biography online specialized bicycle components custom mba personal essay assistance best course work ghostwriter sites for school buy religious studies research proposal popular article writers sites online pay for best admission essay on pokemon go cheap application letter proofreading websites for school custom academic essay proofreading website for college cheap dissertation methodology editing sites for masters custom university essay writers sites for university help me write professional masters essay on trump top creative essay ghostwriters sites for school esl letter writers services for school best home work proofreading service for masters esl descriptive essay writer sites gb esl cover letter proofreading services for school creative writing writing service online custom homework editor websites for mba treasure island dr livesey cheap article review ghostwriting service usa professional dissertation abstract writer service ca do my custom phd essay on hillary clinton descriptive essay ghostwriting websites best critical analysis essay editor for hire uk professional assignment writing service usa popular research proposal editor sites au help with my chemistry movie review esl college essay ghostwriter for hire for mba why sexist language matters professional critical analysis essay editor websites us write philosophy assignment top article proofreading websites write best rhetorical analysis essay on shakespeare popular blog post proofreading services ca best critical analysis essay editor for hire for phd professional phd rhetorical analysis essay samples esl creative writing writers sites au cheap analysis essay writer for hire for phd custom admission essay editing websites us professional argumentative essay writing sites gb write me custom admission paper online esl letter proofreading for hire gb cheap admission essay writing sites for school top term paper ghostwriting services ca order esl scholarship essay on hillary clinton professional movie review writers websites gb judaism research paper esl homework writer services usa argumentative essay editor services popular writers services for masters popular critical thinking ghostwriter service for phd custom persuasive essay on founding fathers best university essay writer website expository essay proofreading service online best course work writers service for university top dissertation proposal editing sites for university esl essay ghostwriters services for mba popular dissertation results editing services for school professional rhetorical analysis essay proofreading for hire top papers editor sites gb professional papers editing site for college dissertation conclusion editor websites ca professional article ghostwriters for hire for college top college biography ideas esl blog writing website online best cover letter ghostwriting services for college popular problem solving writing services us critical analysis essay proofreading websites online top argumentative essay ghostwriter websites gb best thesis proposal writers service ca esl essay proofreading service popular article ghostwriter site for university cheap dissertation conclusion ghostwriting services usa cheap school essay ghostwriters services for masters professional curriculum vitae ghostwriter website for school write me investments dissertation abstract critical essay writing sites uk popular cv writer website ca top scholarship essay editing service us popular critical essay writer for hire help with professional homework online custom college essay writers services for masters pay to do top presentation custom letter editor service ca best academic essay ghostwriters sites gb trigonometry essay ghostwriting services top descriptive essay ghostwriting websites gb best admission paper writing services online cheap report ghostwriters sites gb logic writing website reflective essay editor for hire online esl cheap essay ghostwriting site for college custom reflective essay writers site au popular research paper ghostwriting websites for phd critical thinking ghostwriters sites ca blog writer website online help me write popular critical essay on founding fathers esl article review ghostwriter website usa popular masters school essay advice esl essays ghostwriters site for mba top academic essay proofreading service for phd popular masters essay writing for hire us cheap persuasive essay ghostwriting site ca popular essay editing service us top masters dissertation chapter topic best dissertation methodology editing website cheap academic essay ghostwriters websites for mba top essay proofreading website for college esl annotated bibliography writing for hire uk popular dissertation introduction editing site for phd professional critical analysis essay writer website for mba pay for reflective essay on presidential elections best presentation editor for hire gb definition writer website uk personal dilemma paper top custom essay ghostwriters for hire for college popular book review proofreading for hire uk custom thesis proposal writer websites for college professional dissertation introduction proofreading for hire custom problem solving ghostwriting website gb professional article review editor site for university top creative writing writer site for phd professional personal essay writing services for university political science essay ideas school editing websites gb popular content proofreading for hire for university resume ghostwriting sites situational irony in hamlet pay to write literature presentation custom dissertation methodology ghostwriter for hire us top movie review ghostwriting websites us popular problem solving editor site for school order esl university essay on hillary clinton professional movie review ghostwriters websites au mathematics editor for hire application letter ghostwriting site us popular reflective essay writing website for college pay to do biology term paper cheap bibliography writer service au best analysis essay ghostwriter websites ca help me write physics paper esl dissertation proposal writing services online esl article review editing website help writing cheap dissertation introduction online custom case study editor for hire online custom university descriptive essay sample order political science presentation order communication cover letter popular thesis proposal editor website for mba remember the titans summary essay popular phd thesis topics top creative writing writers for hire for university paper on diversity composition editor site custom phd essay on donald trump help me write esl research proposal online top creative writing writer website for masters top rhetorical analysis essay proofreading for hire au marxism bourgeoisie and proletariat professional application letter writing website for university professional literature review ghostwriting websites for college biography ghostwriters sites au top paper ghostwriter service for university best rhetorical analysis essay writer service for school order ecology argumentative essay custom cv editing websites gb custom resume editing sites for school presentation topics popular dissertation writing site online advantages and disadvantages of federal government analysis ghostwriters websites chemistry editor sites esl reflective essay proofreading website us help me write algebra curriculum vitae professional cover letter editing for hire for school professional dissertation conclusion editor site usa top bibliography editing for hire au cheap case study ghostwriter services us professional personal essay writing service online popular dissertation conclusion editor site au esl dissertation hypothesis proofreading site for school

  Bản quyền thuộc về: NHÀ SÁCH TÀI CHÍNH

  Tổ 10, nghĩa đô, Cầu Giấy, Hà Nội

  CN NHÀ SÁCH TÀI CHÍNH TẠI TP. HCM

  Số 124 , khu phố 9, phường Tân Tạo, Quận Bình Tân, TP HCM

  Bán hàng Online: 0937 82 81 86